Liikunta

Liikuntavastaavina toimivat Jussi Tolvanen p. 050 3808038, Jaana Tolvanen p. 044 522 6677 ja Tapani Meriläinen. Jos sinulle tulee mieleen mitä tahansa liikuntaan liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä Jussiin, Jaanaan tai yhdistyksen toimistolle.

Yhdistyksemme on Paralympiakomitea ry:n jäsenyhdistys.

Tervetuloa mukaan liikkumaan!


Peli-illat Kuntokeitaalla

kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Boccia/sulkapallo/biljardi klo 16.00 - 17.00 ja Keilaus klo 17.00 - 18.00.

Seuraavat kokoontumiset:

10.1

7.2

6.3

3.4

5.5

3.6

Omavastuu on 5 euroa/kerta. Avustajilta ei peritä omavastuuta. 

Kesän aikana pelataan mölkkyä/petangue-peliä Noljakassa Aavarannaläheisellä kentällä. Niistä ilmoitellaan tarkemmin tällä sivulla ja Jaanalta voi tiedustella asiasta p. 0400 123 156! PS. Muistathan, että jos olet liittynyt vuonna 2023 Joensuun Seudun Invalidit ry:n jäseneksi, niin saat osalllistua maksutta peli-iltoihin v. 2023 loppuun saakka! 

Kysy tarkemmin Jaanalta p. 044 522 6677! 

                      *  *  *

Tuolijumppa

Tuolijumppa jatkuu mahdollisesti v. 2024, jos saamme rahoituksen tuolijumppaan! Seuraa ilmoittelua ja voit olla yhteydessä Jaanaan p. 0400 123 156. 

 

                      *  *  *

Omatoimisille retkille

Yhdistys tukee hakemuksesta jäsenten omaehtoisia retkiä lähialueille esimerkiksi invataksikustannuksiin pienellä osuudella osallistumalla. Hakemus tulee tehdä ennen suunniteltua retkeä hallitukselle kirjallisesti joko postitse yhdistyksen toimistolle tai sähköpostiin joeninva@gmail.com

                      *  *  *

Kuntokuu

Kuntokuu on vuosittain helmi- ja syyskuussa.

Kaikki Kuntokortin palauttaneet sekä sähköistä korttia täyttäneet osallistuvat Paralympiakomitea ry:n valtakunnalliseen arvontaan. Kuntokortteja jaetaan yhdistyksen tapahtumissa ja tilaisuuksissa, tai voit käydä hakemassa omasi toimistolta.

Jos täytät mieluummin sähköistä Kuntokorttia, se löytyy osoitteesta www.kuntokuu.fi. Jos tarvitset opastusta sähköisen Kuntokortin täyttämiseen, ota yhteyttä toimistolle Jaana Tolvaseen p. 0400 123 156 tai joeninva@gmail.com.

                      *  *  *

Joensuun kaupungin ja Joensuun Seudun Kansalaisopiston järjestämä erityisryhmien liikunta ja soveltava liikunta

Joensuun kaupunki ja Kansalaisopisto järjestävät koko Joensuun alueen erityisryhmien, ikääntyvien ja vesiliikunnan ryhmät yhdessä. Turvallisuussyistä liikuntaryhmiin on ilmoittauduttava ja toimintojen jatkuvuuden turvaamiseksi ryhmät ovat maksullisia. Yhteistyössä kehitetään tarjontamuotoja ja vahvistetaan ohjaajaresursseja.

Etukäteisilmoittautuminen tapahtuu joko nettisivuilla, puhelimitse tai henkilökohtaisesti kansalaisopiston toimistoon. Ryhmistä maksetaan kertamaksun sijaan kurssimaksu.

Tietoa kursseista saat kansalaisopiston omilta sivuilta tai Joensuussa jokaiseen kotiin tammikuun alussa postin mukana jaetusta kevätkauden opinto-oppaasta. 

Joensuun kaupungin liikuntatoimen nettisivut

                      *  *  *